Arrangementen

Voor liefhebbers van authentieke culinaire en culturele ervaringen biedt de Achterhoek unieke arrangementen bij streekproducenten. Deze arrangementen combineren het beste van wat de regio te bieden heeft: heerlijke lokale producten, prachtige landschappen en gastvrije producenten die hun passie en vakmanschap graag delen.

Arrangementen bij streekproducenten in de Achterhoek zijn ontworpen om gasten een onvergetelijk avontuur te bieden. Of het nu gaat om een dagtocht of een meerdaags verblijf, deze arrangementen omvatten vaak rondleidingen, proeverijen en workshops bij diverse lokale bedrijven. Denk aan een ochtend op een biologische boerderij, een middag bij een ambachtelijke kaasboerderij of een diner met verse ingrediënten direct van het land.

Naast het genieten van culinaire hoogstandjes, krijgen bezoekers de kans om meer te leren over landbouwmethoden, de geschiedenis van de streek en de verhalen van de producenten zelf. Deze arrangementen bieden een perfecte mix van ontspanning en educatie, waarbij je de pure smaken en de hartelijkheid van de Achterhoek kunt ervaren.

Filteren

Filter op:

Wissen