Streek-Smaak | Woodfood'67
Meester Nelissenstraat 20b, 7156 MD Beltrum
|
Tel: +31 6 3913 0567
|
Toon op kaart
Als je handgemaakt eet, proef je de droom!
Streek-Smaak creëert bonbons die de rijke smaken en overvloedige ingrediënten van de Achterhoek weerspiegelen. In elke hap ervaart men de unieke karakteristieken van deze prachtige regio.
Appels en peren uit de Rossel collectieboomgaarden, door Johannes de Stoker van Kaasboerderij Weenink te Lievelde tot onze krachtige likeur omgetoverd. Koudgeslingerde honing van Marielle Bijeen, het Achterhoeks kaneelbeschuitje uit Breedenbroek zijn een paar van de smaken.
Dahomey whisky uit Zelhem, pompoenpitten uit De Heurne; met zorgvuldigheid zijn er samengestelde combinaties gemaakt van ingrediënten rechtstreeks van lokale boerderijen en producenten.
De natuur bepaalt de smaak van onze “Limited Edition”; gebaseerd op de seizoenen. De Wilde Gagel is zo een voorbeeld; herboriste Laetitia Jörissen van Moeskruud uit Winterswijk heeft een supermooie plek voor deze zeer geurige plant met een licht bittere smaak.
Al deze streekgebonden ingrediënten zijn liefdevol verwerkt tot verrassende vullingen, omhuld door de fijnste chocolade. Van pittige fruitige tonen tot subtiele complexiteit, elke bonbon is een eerbetoon aan de diversiteit van de Achterhoek. Of je nu een doorgewinterde proever bent of simpelweg iets nieuws wil ontdekken, de bonbons beloven een ontdekkingstocht voor je smaakpapillen te zijn.
Geniet van een stukje lokale trots en ontdek de verrukkingen die de regio te bieden heeft. Met jarenlange ervaring en alleen de beste Achterhoekse ingrediënten, zoals hoogwaardige boter, verse slagroom en de fijnste chocolade, wordt de hoogste kwaliteit in elke bonbon gegarandeerd.
Reserveringsaanvraag
Nabijgelegen routes
Item not available since: 07-05-2020 - 10:46:23